fbpx
Lecție 1, Subiect 1
În desfășurare

Cum să scrii un e-mail către un investitor

În această lecție vom discuta despre câteva reguli importante pe care îți recomand să le respecți atunci când contactezi un investitor. În secțiunea Materiale vei găsi un exemplu de e-mail de trimis către investitori.

Documente suport

Transcript (PDF)


Exemplu E-mail

Subject: LifeInVR urmareste o investitie de 100.000 Euro

Buna Adrian!

Ma numesc Mihai, sunt CEO si Co-fondator la LifeInVR, un startup care construieste o casca VR pentru utilizatorii care vor sa socializeze in lumi virtuale. Ne-am cunoscut la How To Web, iti multumesc pentru raspunsurile la intrebarile de la workshop!

Te contactez pentru ca am vazut ca i-ati finantat pe cei de la AlteCastiVR, pe care ii admir foarte mult si am vrut sa iti cer un sfat cu privire la lansarea produsului nostru, care va avea loc in urmatoarele 3 luni.

LifeInVR a generat review-uri extraordinare de la utilizatori din primele teste. La fel ca AlteCastiVR cu care operam in domenii similare, avem un potential imens in a genera un business cu crestere exponentiala si sunt convins ca feedback-ul tau ar fi extrem de valoros pentru noi. 

Voi fi in zona voastra miercuri, 4 ianuarie, si mi-ar face placere sa te invit la o cafea daca ai putea sa imi aloci cateva minute din timpul tau.

Gasesti atasat pitch deck-ul nostru, cu mai multe informatii.

Multumesc,
Mihai