fbpx
Lecție 1, Subiect 1
În desfășurare

Cum să obții un ”warm intro” la un investitor

Cel mai bun mod de a lua legătura cu un investitor este printr-un “warm intro”, din partea unei cunoștințe comune. Investitorii preferă acest gen de interacțiune, pentru că e ca un fel de preselecție a candidaților. Dacă intro-ul vine de la o persoană cu reputație bună, este ca și cum acea persoană garantează personal că ești de încredere, ceea ce îți va aduce ”puncte în plus”.

Documente suport

Transcript (PDF)


Exemplu E-mail 

Subject: Intro Adrian B.

Salut Dan, 

Am vazut ca il cunosti pe Adrian B., as vrea sa te rog sa imi faci o introducere. Cred ca LifeInVR i se va parea interesant.

Dupa cum ti-am spus, fondul ABC VC i-a finantat pe cei de la AlteCastiVR, pe care ii admir foarte mult si am vrut sa ii cer un sfat lui Adrian cu privire la lansarea produsului nostru, care va avea loc in urmatoarele 3 luni.

LifeInVR a generat review-uri extraordinare de la utilizatori din primele teste. La fel ca AlteCastiVR cu care operam in domenii similare, avem un potential imens in a genera un business cu crestere exponentiala si sunt convins ca feedback-ul tau ar fi extrem de valoros pentru noi. 

Gasesti atasat pitch deck-ul nostru, cu mai multe informatii.

Multumesc,
Mihai