fbpx

Let’s meet!

 • Let’s meet!

 • Sergiu Biriș

  Organizer
  30 noiembrie, 2020 at 9:26 pm

  Hai să ne cunoaștem! Prezintă-te și spune-ne câte ceva despre startup-ul tău.

 • Dan

  Member
  19 ianuarie, 2021 at 10:57 am

  Daniel Cîrstoaia, consultant si programator SAP CRM.

  Din 2003 configurez si programez procese de business pentru clientii mei. In timp, mi-am rafinat un sistem de parametrizare a proceselor numit ProcessTable. ProcessTable e un business rules framework, no code, care are doua atuuri:

  – e usor de configurat printr-un simplu upload al unui Excel

  – totul intr-un loc: toata logica de business poate fi downloadata sub forma unui fisier excel. Nimic ascuns prin cine stie ce user exit sau harcodat prin vreo funtie in aplicatia core. Citesti excelul, il modifici, il uploadezi din nou si ai schimbat comportamentul aplicatiei tale. Atat de simplu.

  • Sergiu Biriș

   Organizer
   19 ianuarie, 2021 at 12:39 pm

   Super, Dan! Bun venit!

 • Dragoș

  Member
  23 ianuarie, 2021 at 2:50 pm

  Numele meu este Dragos Stan si am 27 ani.

  La 14 ani am făcut primul site pentru o firmă care vindea echipamente pentru motociclete. Atunci au fost și primii bani pe care i-am câștigat și totodată momentul în care mi-am dat seama că îmi doresc să fiu antreprenor.

  La 21 ani am cumpărat un service auto în pragul falimentului, service la care am lucrat ca și IT-ist, part-time, de la 17 ani. După 4 ani de la preluare, OPTIMAL auto service a ajuns unul dintre cele mai importante service-uri auto din din vestul țării, iar în momentul de față, cel mai mare service specializat BMW din România.

  Așa a apărut ServiFy, aplicația de tip SaaS care optimizează, organizează și simplifică toate operațiunile care sunt realizate într-un service auto.

  Mă bucur că fac parte din acest grup si sper să împărtășim experiențe frumoase.

  • Sergiu Biriș

   Organizer
   25 ianuarie, 2021 at 10:04 am

   Bun venit, Dragos! Ce poveste misto! Felicitari pentru succesul de pana acum!

 • Lehel

  Member
  1 februarie, 2021 at 5:34 pm

  Numele meu e Valics Lehel (48 ani) si sunt partener intr-o firma belgiana/romana, din 2007.

  Backgroundul meu e putin mai vechi. Am inceput in 1994 la Computer Press Agora ca tehnoredactor si am scris articole in revistele de atunci (PC Report, Byte) despre softuri de grafica (mostly).

  In 1998 am deschis o firma de programare, aveam tangenta mai mare cu pietele din Norvegia, dar am incercat si piata RO, care era la vremea aceea in pampersi 🙂

  Am facut la aceea vreme mai multe situri de succes.

  – acasa.ro

  – moscraciun.ro, valentin.ro, paste.ro

  – adacademy.ro

  fiind cele mai cunoscute si cativa clienti mari: Librariile Humanitas, Editura Trei si inca cativa.

  Exiturile din aceste situri erau dezastruoase, mai mult erau la genul le-am maritat dar fara revenue major. Poate asta e si una din problemele mele majore, nu stiu sa fac bani dar am idei 🙂

  In 2002 ne-am restras de pe piata RO cam total si am programat cam nimicuri pina prin 2007. Atunci am facut un merge cu firma belgiana, care facea soft de turism pe pietele DE/FR/BE/NL. Si in ziua de astazi asta facem, insa acum de 3 ani dezvoltam o versiune SaaS la acel soft (https://victoury.be).

  Avem insa si un alt soft facut in paralel, de “data exhange”. Softul merge bine mersi, dar doar pt cativa clienti in domeniul turismului, ca acolo se schimba date multe (preturi la hoteluri etc).

  Am luat acest curs pentru a face un pitch la acest soft, GSB il numim noi, https://thegsb.be . Dorim sa ii facem o interfata web in SaaS si sa oferim companiilor care vor sa mute date din stanga in dreapta (si inapoi) avand doua sisteme diferite (API, DB, orice data structurata). Teoretic suntem la 60% din development, dar din cauza banilor ne focusam pe alte proiecte. Astfel daca as reusi sa aduc investitori pe acest proiect, am putea crea un soft care ar fi worldwide.

  Sper ca prezentarea pe care o voi face dupa curs (repet, la partea asta sunt destul de slab) vom gasi investitori. Fie romani, fie straini.

  • Sergiu Biriș

   Organizer
   6 februarie, 2021 at 3:32 pm

   Bun venit, Lehel! Thanks for sharing! Niciodata nu e tarziu. Cred ca o sa ai parte de o experienta faina 🙂

 • Micliuc Cristian

  Member
  11 februarie, 2021 at 2:12 pm

  Salut,

  Sunt Cristian Micliuc, fondator si CEO al Heaven Solutions (heavensolutions.com) unde facem software outsourcing.

  Dezvoltam o platforma SaaS de video conferencing proprietary (nu folosim Zoom sau Teams ci dezvoltam noi partial de la 0 sau bazat pe open source) si appointments Policourse https://policourse.com/ Am gasit (cred/sper) o nisa de psihoterapie si coaching pt care vandut Policourse ca White Label. <font face=”inherit”>Pt revenue luam un setup fee(~2500eur-branding), </font>monthly<font face=”inherit”> hosting fee (~300 eur) si un fee per event (24 eur; un event = video conference live course de max 4 ore, astfel un curs care se intinde pe mai multe zile o sa aiba mai multe eventuri).</font>

  Momentan avem doar un client in Spania care are 4.000 de psihoterapeuti in mai multe tari si folosesc platforma doar pt cursuri video live. Am deploy-at pt ei 3 site-uri pt Spania, Italia si Franta, dar nu avem inca volumul dorit. Ne asteptam la 1000 de cursuri si ei fac acum 4-5 🙂

  Nu stiu daca nisa e destul de mare sau ar trebui sa pivotez (eg: telemedicina). Oricum ma intereseaza sa invat sa scalez si sa evaluez realist oportunitatea de business.  • Sergiu Biriș

   Organizer
   22 februarie, 2021 at 1:39 pm

   Bun venit, Cristian!

Log in to reply.

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now