fbpx

Cap.2: Pregătirea pentru a atrage investiție

Capitolul 2 din cursul "Cum să atragi bani de la investitori"

In acest capitol ne vom uita impreuna la toate optiunile pe care tu ca antreprenor le ai la dispozitie atunci cand te pregatesti sa atragi bani de la investitori… si pe alocuri te voi pune pe ganduri. Vei vedea ca uneori poate nici macar nu ai nevoie de bani, ci de cu totul altceva.

Vom vedea impreuna care sunt sursele de finantare disponibile pentru etapa la care se afla startup-ul tau si vei invata exact carui tip de investitor sa te adresezi in functie de etapa la care te afli cu proiectul tau. Vei invata cum gandesc investitorii, cum functioneaza fondurile de investitii si ce anume ii motiveaza pe investitori sa investeasca. Nu in ultimul rand, vom discuta despre cati bani sa ridici sau ce intrebari smart sa pui investitorilor … Cum sa ai incredere in tine in discutiile cu investitorii si cum sa iti planifici strategia pentru runda de finantare.

Dupa acest capitol, iti vor fi foarte clare greselile pe care le-ai facut in trecut atunci cand ti-ai dorit sa ridici bani de la investitori sau cand ai abordat un investitor care poate mai apoi nu ti-a mai raspuns. Si iti promit ca nu vei repeta aceste greseli.

Curs Content

Expand All
Introducere
2. Pregătirea pentru a atrage investiție
Resurse utile

About Instructor

Not Enrolled

Curs Includes

  • 18 Lecții
  • 25 Subiecte
  • 1 Test
  • Curs Certificate